COLLAGEN - hydrolyzovaný kolagén Peptan - Francúzko , s príchuťou jahoda
hydrolyzovaný kolagén s peptanom ™, FRA
SK-Collango Collagen hydrolyzovaný kolagén s vitamínom C a so zinkom s jahodovou prí-
chuťou 330g.
Tento Výživový doplnok obsahuje 100%ne prírodný kolagén Peptan z Francúzka.
Zloženie: Hydrolyzovaný hovädzí kolagén typu I, Kyselina askorbová, prírodná aróma, glykozidy
stevioly,citrát zinočnatý, azorubín- (Môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí.)
Priemerná výživová hodnota v: 100g výrobku: v jednej dávke 11g:
Energetická hodnota : 328kcal/ 1373,3kJ 36kcal/ 151kJ
Tuky:0g, Sacharidy 0g z toho cukor:0g, Soľ: 0g,Tuky:0 g, Sacharidy 0g z toho cukor:0g, Soľ: 0g,
Bielkoviny 82g, 9g
Vitamín C(ako kyselina L-askorbová) 4545mg , 500mg
Zinok: 136mg, 15mg
Sodík: 1136mg. 125mg
Hydrolyzovaný kolagén PEPTAN: 90000mg 10000mg
Odporúčané dávkovanie: prve 3 mesiace užívania jednu dávku denne /1 odmerku – 11g/
následne 1 odmerku 11g raz za týždeň rozmiešajte v studenej vode 250ml. Skladujte
na suchom mieste, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Minimálna trvanlivosť do:
viď na balení !Nie je určený deťom.Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie!
Nenahradzuje pestrú vyváženú dennú stravu! Nie je vhodný pre tehotné a dojčacie ženy.
Informácia pre alergikov: môže obsahovať mlieko, vajca,glutén, sóju, arašidy a iné orechy ryby!
Hmotnosť:330g
Krajina pôvodu: Maďarsko
Hydrolyzovaný kolagén - Kolagénne peptidy, tj.enzymaticky hydrolyzovaný kolagén, je čistý - natívny kolagén špecificky štiepený kolagenózou, ktorého výsledkom sú zakaždým rovnaké reťazce označované ako kolagénne peptidy.
Vitamín C prispieva k tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu kostí, chrupaviek, zubov, kože a ciev. Má kladný vplyv na obranyschopnosť organizmu, na činnosť nervovej sústavy, podieľa sa na ochrane buniek pred oxidatívnym stresom, je užitočný v boji s únavou.
Tento prípravok sa odporúča ženám aj mužom v zrelom veku, je vhodné užívať ho počas 4 až 8 týždňov. S vekom pokožka stráca schopnosť regenerácie a prirodzenej produkcie kolagénu, čo vedie k strate jej pevnosti a k tvorbe vrások.