Je drobná podzemné hľuza hnedej farby so zvrásneným povrchom pripomínajúci malý zoschnutý lieskový oriešok. Vyznačuje vysokým obsahom vlákniny , vitamínov , minerálov , bielkovín a prírodného cukru.
Chufa neobsahuje cholesterol ani lepok a má veľmi nízku hladinu sodíka . V súčasnej dobe sa chufa pestuje predovšetkým v Španielsku, a to najmä...
Je drobná podzemné hľuza hnedej farby so zvrásneným povrchom pripomínajúci malý zoschnutý lieskový oriešok. Vyznačuje vysokým obsahom vlákniny , vitamínov , minerálov , bielkovín a prírodného cukru.
Chufa neobsahuje cholesterol ani lepok a má veľmi nízku hladinu sodíka . V súčasnej dobe sa chufa pestuje predovšetkým v Španielsku, a to najmä v okolí Valencie, odkiaľ tiež naše chufa pochádza.
Chufa pochádza z liečivej rastliny, ktoré je pripisované veľa kladných vlastností. Nedávne vedecké štúdie pod záštitou španielskeho Ministerstva poľnohospodárstva a rybolovu uviedli, že chufa naozaj vykazuje priaznivé účinky na zdravie. Obsahuje veľa cenných látok a slúži ako prevencia mnohých ochorení
mononenasýtené mastné kyseliny (76% kyselina olejová) a kyselina listová - zabraňujú vzniku rakoviny hrubého čreva, posilňujú srdce (zabraňuje infarktu), znižujú cholesterol
Je drobná podzemné hľuza hnedej farby so zvrásneným povrchom pripomínajúci malý zoschnutý lieskový oriešok. Vyznačuje vysokým obsahom vlákniny , vitamínov , minerálov , bielkovín a prírodného cukru.
Chufa neobsahuje cholesterol ani lepok a má veľmi nízku hladinu sodíka . V súčasnej dobe sa chufa pestuje predovšetkým v Španielsku, a to najmä...
Je drobná podzemné hľuza hnedej farby so zvrásneným povrchom pripomínajúci malý zoschnutý lieskový oriešok. Vyznačuje vysokým obsahom vlákniny , vitamínov , minerálov , bielkovín a prírodného cukru.
Chufa neobsahuje cholesterol ani lepok a má veľmi nízku hladinu sodíka . V súčasnej dobe sa chufa pestuje predovšetkým v Španielsku, a to najmä v okolí Valencie, odkiaľ tiež naše chufa pochádza.
Chufa pochádza z liečivej rastliny, ktoré je pripisované veľa kladných vlastností. Nedávne vedecké štúdie pod záštitou španielskeho Ministerstva poľnohospodárstva a rybolovu uviedli, že chufa naozaj vykazuje priaznivé účinky na zdravie. Obsahuje veľa cenných látok a slúži ako prevencia mnohých ochorení
mononenasýtené mastné kyseliny (76% kyselina olejová) a kyselina listová - zabraňujú vzniku rakoviny hrubého čreva, posilňujú srdce (zabraňuje infarktu), znižujú cholesterol